Vad är kyrkoföreningen?

Det är en förening för alla som deltar i någon av Sankt Olofskyrkans verksamheter. Föreningens mål är att stärka och främja allt arbete i Sankt Olofskyrkan. Exempelvis stöder Kyrkoföreningen diakoniarbete, ungdomsarbete och söndagsskola.

Vi stödjer också olika hjälp- och missionsprojekt.
Nyligen gick vi in i ett projekt under Hope for Children in Ethopia (HCE) där en grupp unga kvinnor under en 4-års period ges stöd till att skapa egen försörjning. Vill Du vara med och stödja detta projekt finns möjlighet att ge en gåva enligt info nedan.

Tidigare har vi bl a stöttat organisationen Involvaid med medel för inköp av utrustning för ögonundersökning till Kolandato Hospital i Tanzania och under en period på tio år stöttade vi en församling i Erdenet, Mongoliet.

Vill Du var med och stödja arbetet i Sankt Olofskyrkan är Du välkommen som medlem i Sankt Olofs Kyrkoförening.

Styrelse:

Bengt IgelströmOrdförande
Mats NilssonKassöre-post till kassör
Rolf HamarkLedamot
Sven AgardhLedamot
Anna SukiLedamot
Åse LjungkvistLedamot
Alf SjöbergLedamot
Lizz SaleskogLedamot
Björn GustavssonPersonalrepresentant

Aktuellt:

Fredag 6 november kl 18.00 Kyrkoföreningens årsmöte

I samband med årsmötet får vi besök av Tomas Andersson som berättar om vårt projekt för stöd till Hope for Children in Ethiopia (HCE).

Är det något Du undrar över så kontakta gärna ordförande eller kassör.

Vår e-postadress: kontakt@sanktolofskyrkan.com
Vårt bankgiro: 5551-5548