Vad är kyrkoföreningen?

Det är en förening för alla som deltar i någon av Sankt Olofskyrkans verksamheter. Föreningens mål är att stärka och främja allt arbete i Sankt Olofskyrkan. Exempelvis stöder Kyrkoföreningen diakoniarbete, ungdomsarbete och söndagsskola.

Vi stödjer också olika hjälp- och missionsprojekt.
Nyligen gick vi in i ett projekt under Hope for Children in Ethopia (HCE) där en grupp unga kvinnor under en 4-års period ges stöd till att skapa egen försörjning. Vill Du vara med och stödja detta projekt finns möjlighet att ge en gåva enligt info nedan.

Tidigare har vi bl a stöttat organisationen Involvaid med medel för inköp av utrustning för ögonundersökning till Kolandato Hospital i Tanzania och under en period på tio år stöttade vi en församling i Erdenet, Mongoliet.

Vill Du var med och stödja arbetet i Sankt Olofskyrkan är Du välkommen som medlem i Sankt Olofs Kyrkoförening.

Styrelse:

Bengt IgelströmOrdförande
Mats NilssonKassöre-post till kassör
Rolf HamarkLedamot
Sven AgardhLedamot
Anna SukiLedamot
Åse LjungkvistLedamot
Alf SjöbergLedamot
Lizz SaleskogLedamot
Björn GustavssonPersonalrepresentant

Aktuellt:

Är det något Du undrar över så kontakta gärna ordförande eller kassör.

Vår e-postadress: kontakt@sanktolofskyrkan.com
Vårt bankgiro: 5551-5548